12 Temmuz 2012 Perşembe

Artvin Haber Sitesi(www.artvinliyiz.net)


Artvin ve ilçeleri ile ilgili son gelişmeleri takip etmek; Artvin’in coğrafi, sosyolojik ve ekonomik durumu hakkında bilgi almak artık oldukça kolay… Artvin ilimiz için özel hazırlamış olduğumuz portalımızda son Artvin haberlerini paylaşmaktayız. Aynı zamanda Artvin yöresine ait olan artvin  fotoğrafları videolar ve diğer medya dosyaları da sizler için sitemizde sunulmaktadır.
Sitemiz özellikle  Artvin Haberleri üzerine kurulmuştur.
Bunun yanında sitemizde Artvin ve ilçelerine ait birçok bilgi, fotoğraf ve video yer almaktadır. Aynı zamanda forum bölümümüzde de Artvinlilerin birbirleri ile iletişim kurabilmeleri sağlanmış ve üyelerin yeni konular açarak, konular hakkında yorum yapmaları sağlanmıştır. Aynı zamanda sitemizdeki  blog bölümünde de Artvin ve İlçeleri ile beraber Karadeniz bölgesine ait güncel paylaşımlar ile genel paylaşımlar yapılmaktadır.
Artvin ilimizin şehir portalı olan artvinliyiz.net sitemiz başta Artvinliler olmak üzere herkese hizmet etmektedir. Sizlerde Artvini daha yakından tanımak ve Artvin hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız sitemizi ziyaret edebilir, forum bölümümüze üye olarak paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder