12 Temmuz 2012 Perşembe

Artvin Yerel Bilgi Ve Haber Sitemiz Artvinliyiz.Net Yenilenen Arayüzüyle Yayında

Artvin Haber ve Yerel Bilgi Sitemiz www.artvinliyiz.net yenilenen Word Press arayüzüyle siz değerli hemşehrilerimiz ve Artvin severlerin hizmetinde.

Sitemiz vBullettin Forum ,Blog ve güncel haberlerin yayınlanığı Word Press ana sayfası olmak üzere 3 kısımdan oluşmaktadır.
Sitemizde bulunan 500’den fazla Forumlarımızda  Artvin’le ilgili her türden bilgiler , 35 Bin’den fazla fotoğraf,Yüzlerce video ve belgesel yer almaktadır.Sitemizin forum bölümünde ayrıca Karadeniz Bölgesi İllerinin tanıtıldığı bölüm, Dünyada ve Türkiyede Biyolojik Çeşitlilik, Biyolojik Çeşitliliğin Önemi Endemik Türler,Genetik Çeşitlilik ,Tür Çeşitliliği ,Ekosistem Çeşitliliği ,Canlıların Yeryüzünde Dağılımını Etkileyen Coğrafik Etkenler v.b Genel Çevre Haberleri, Türkiye ve Dünyada Yetişen Şifalı Bitkiler ve Genel Özellikleri,Şifalı Bitkilerin Faydaları,Şifalı Bitkilerin İsimleri,Özel Faydalı Yemişler ,Meyveler v.b konular yer almaktadır.

Artvin Yöresine Ait Türküler ,Şarkılar ve Sözleri,Şarkı ve Türkülerin Hikayeleri,Notaları, Ozan ,Mahlas ve ya Kaynağı,Yöresi hakkında bilgiler, Artvin Kökenli Ünlü Tanınmış Kişiler(Sanatçı-Politikacı-Asker-İş Adamı-Bürokrat-Sporcu v.b), Artvinli Halk Ozanları ve Aşıkların Biyografileri ,Artvin Şiirleri,Serbest Kişisel Şiirler v.b, Artvin Kano-Rafting,Artvinde Konaklama,Artvin Barajları,Artvinde Turizm,Artvin Mili Parkları Tabiat Parkları,Artvin Yöresel Mutfağı,Artvin Halk Oyunları,Artvin Mimari Yapı Artvin Dernekleri Tanıtımı,Artvin Yöresel Giysiler,Artvin Fıkraları, Yöresel Eğlenceler,Artvin Ulaşım,Artvin Tarihi Turistik Bölgeleri,Artvin Atasözleri,Artvin Coğrafik Özellikleri v.b bilgilerin yer aldığı 9 Bin’den fazla konunun yer aldığı geniş bir arşivi barındırmaktadır.
Artvin Kültürünü,Tarihi Turistik Yörelerini,Yerel Festivalleri ve etkinlikleri,muhteşem doğasını,endemik bitkileri,rafting kano,kayak merkezi,dünyada korumaya alınmış doğal sit alanlarını barındıran kısaca ‘’Göğe Komşu Topraklar’’ın tüm dünyaya, insanlara elimizden geldiğince, dilimizin döndüğünce tanıtılmasına yardımcı olmak ve bu güzel toprakları internet üzerinden de olsa gösterip yöremizin ve ülkemizin turizm potansiyelinin geliştirilmesine katkı sağlamayı amaç edinmiş sitemize herkesi bekliyoruz.
Sitemize üye olmak mecburi değildir. Her türlü haber, resim ve linkleri tüm ziyaretçilerimiz görebilmektedir. Daha iyi hizmet alabilmek, konulara yorum yapıp, konu ekleyebilmek bizlere destek için sitemize Buradan üye olabilirsiniz. Sosyal Medya sayfalarımızdan da günlük önemli haber,video ve paylaşımlarımızı takip edebilirsiniz.
Ayrıca Buradan E-Mail Adresinizi ekleyerek yeni açılan konulara abone olarak anında gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.
Güncel Artvin Haberleri İçin Anasayfa :Tıklayın
Üyelik İçin :Tıklayın
Forumlar İçin :Tıklayın
Videolar İçin :Tıklayın
Fotoğraflar İçin :Tıklayın

Artvinliyiz.Net Sosyal Medya

Artvinliyiz.Net Facebook Giriş
Artvinliyiz.Net Twitter :Giriş
Artvinliyiz.Net FriendFeed Giriş
Artvinliyiz.Net :Google+ Giriş
Artvinliyiz.Net:Flickr Giriş
Artvinliyiz.Net:Youtube Giriş
Artvinliyiz.Net Vimeo Giriş
Artvinliyiz.Net İzlesene Giriş
Artvinliyiz.Net:Dailymotion Giriş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder