16 Temmuz 2012 Pazartesi

Artvin İlçeleri,Artvin Köyleri


Artvin Portalı
Artvin ve Artvinlilerin portalı artvinliyiz.net Artvin hakkında genel bilgiler, Artvin haberleri, Artvin resimler ve videoları başta olmak üzere çok sayıda içeriğe sahip ve sürekli güncel bir sitedir.
Sitemizin ana sayfası haberler için oluşturulmuştur. Bu bölümden Artvin haberlerine ulaşabilirsiniz. Artvin ile ilgili son haberlerin yanında Artvin’in ilçelerine ait haberlere de bu bölümümüzden ulaşabilirsiniz. Son haberler, spor haberleri, kültür ve sanat haberleri, siyaset ve ekonomi haberleri, festivaller ve etkinlikler ile ilgili habereler ve ilçelere ilişkin haberler bu bölümümüzde yer almaktadır. Bu bölümde ayrıca Artvin günlük hava durumuna ve namaz vakitlerine de ulaşabilirsiniz.

Sitemizin blog bölümünde Artvin ile ilgili genel bilgilerin yanında güncel konuları da takip edebilirsiniz. Bu bölümümüzde Artvin ve güncel konular hakkında yazılara ulaşabilirsiniz. Yine yer alan fotoğraf ve video galerinden Artvin ve çevresine ilişkin resim ve videoları görebilirsiniz.
Sitemizin diğer bir bölümü olan forum bölümünde ise; sizlerde paylaşımlarda bulunabilir, diğer üyeler ile konular hakkında fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Sitemizin forum bölümünde; Artvin ile ilgili bizlerin sizlere sunmuş olduğu ve üyelerimizin yüklediği binlerce resim ve video yer almaktadır. Bunula beraber Artvin ile alakalı her türlü yerel bilgiye de buradan ulaşabilirsiniz. Artvin yemekleri, gelenekleri, oyunları, türküleri ve diğer her türlü bilgi forumumuzda bulunmaktadır. Bununla beraber Artvin ilçeleri ve köyleri hakkında da detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Forumumuzda aynı zamanda Karadeniz ile alakalı haberlere, resimlere ve diğer bilgilere de ulaşabilirsiniz. Forumumuzu üye olmadan takip edebilirsiniz. Sizler de paylaşımlarda bulunmak ve paylaşımlar hakkında yorum yapmak isterseniz o zaman sizlere üye olmanızı öneririz.
Sizlerde Artvinliyseniz ve Artvin ile ilgili haberlere, resimlere ve diğer her türlü bilgiye tek bir portal üzerinden ulaşmak istiyorsanız hemen sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Bunun yanında üye olarak diğer Artvinliler ile iletişime geçebilir, bulunduğunuz yerde Artvinlilere özel etkinlikler yapabilirsiniz. Ayrıca e-mail aboneliğimize üye olarak gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz. Tüm bunlar için sizleri özellikle de Artvinlileri sitemize davet ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder