16 Temmuz 2012 Pazartesi

Artvin Haberleri


Artvin ilimiz ile ilgili son haberlere ulaşabilmeniz ve Artvin gündemini yakından takip edebilmeniz için sizlere artvinliyiz.net sitesini öneriyoruz. Sitemizde Artvin ve Artvin ilçe ve köylerine ait haberlere ulaşabilirsiniz. Haberler ile beraber Artvin ve yöresindeki her türlü duyuru, etkinlik ve festivalde yine sitemizden duyurulmaktadır. Artvin ve ilçelerinin kategorilendirildiği haberler bölümümüzde; gücen haberlere, spor haberlerine, festivallere ve etkinliklere, eğitim haberlerine, sağlık haberlerine ve daha birçok konudaki haberlere ulaşabilirsiniz.
Yine ilçelerimiz olan Ardanuç, Arhavi, Borçka, Hopa, Murgul, Şavşat ve Yusufeli ilçelerine ait haberleri de ayrı ayrı sitemizden görmeniz mümkündür.
Sitemiz sadece Artvin haberlerini yayınlamak için kurulmamıştır. Artvin haberlerinin aynında Karadeniz’in gözde illerinden olan Artvin’i tanıtmak içinde kurulmuştur. Bu kapsamda blog ve forum bölümlerimizde Artvin’e ait birçok konuya ulaşabilirsiniz. Başlangıçta Artvin’in doğal güzellikleri ve tarihi yerleri olmak üzere her türlü Artvin bilgisine bu bölümlerimizden ulaşabilirsiniz. Artvin yöresinin giyiminden yemeklerine; oyunlarından ünlülerine kadar birçok bilgiyi görebilirsiniz. Yine sizlerde kendi paylaşımlarınızı yapabilir ve görüşlerinizi iletebilirsiniz.
Karadeniz bölgemizin gözde illerinden olan Artvin’e ait haberlere ve bilgilere ulaşmak; aynı zamanda binlerce Artvin resmi ve Artvinvideosu na ulaşmak için hemen sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca sizlerde sitemize üye olarak kendi paylaşımlarınızı yapabilir ve görüşlerinizi herkes ile paylaşabilirsiniz. Özellikle Artvinliyseniz sizleri en kısa zamanda sitemize bekleriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder