20 Temmuz 2012 Cuma

Artvinliyiz.Net Web Sitesi Animasyon Logosu Yayınlandı

www.artvinliyiz.net/ Artvin Haber ve Bilgi  sitemiz için uzun zamandır yapmayı düşündüğümüz hareket ve ses içeren animasyon  logomuz yayına girmiş bulunmaktadır.
Temel  fikri sitemizin kurucusu ve genel  yayın editörü Süleyman Tavşan  tarafından  ortaya atılan animasyon fikrimiz nihayet hayat buldu.İlerde daha da geliştirilmesi düşünülen header animasyon logomuzu  www.artvinliyiz.net  sitemizi ziyaret ederek  görebilirsiniz.
Animasyonumuzda  bulunan güneş figürü Artvin İlimizin eğitim seviyesinin yüksekliğini ve insanımızın modern batıya dönük yüzünü simgelemektedir.Güreş yapan boğalar  özellikle Kafkasör Festivali ve Artvin İlimizin  festivaller kenti olmasını simgelemektedir.Animasyonda vurgulanmak istenen bir diğer  özellik ,Artvin’in kültür zenginliğini  folklorik özelliklerini ön plana çıkarmak için Tulum,Kemençe ,Davul-Zurna ve  oyun oynayan insanlar resmedilmiştir.Yusufeli ve Artvin yöremizde çok sevilerek oynan Kobak Oyunu Tulum ezgileri eşliğinde animasyona ilave edilmiştir.
Arkadaki dağ  figürü ‘’Göğe Komşu Topraklar’’ı  Artvin’in coğrafik özelliklerini yansıtmaktadır.Ağaçlar ve zemin yeşil doğasını simgelemektedir.
Tüm Artvin’liler ve Artvin severleri  sitemize bekliyoruz.Bu konunun altına ve ya  sosyal medya hesaplarımızı takip ederek yorum ,beğeni  ve ya eleştirilerinizi  bekliyoruz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder