16 Temmuz 2012 Pazartesi

Artvin Haber ve Bilgi Portalı


Karadeniz Bölgesinin doğusunda yer alan bir ilimiz olan Artvin ile ilgili birçok bilgiye yer verdiğimiz portalımız başta Artvinliler olmak üzere herkesin hizmetindedir. Sitemiz öncelikli olarak Artvin ve ilçelerinin haberlerine yer verilen Artvin haberleri bölümünden oluşmaktadır. Bunun yanında blog ve forum kategorilerimizde de Artvin’e ait birçok bilgi yer almaktadır.

Sitemizde Artvin’in sosyal ve kültürel yapısı, gelenekleri, coğrafyası, ünlüleri, şarkıları ve türküleri, yöresel halk giysileri, halk oyunları, eğlenceleri, festivalleri ve diğer birçok konudaki özellikleri yer almaktadır. Aynı zamanda sitemizde Artvin, Artvin ilçeleri ve köylerine ait çok sayıda eski ve güncel resimler ile videolar yer almaktadır. Özellikle Artvin’in tarihi ve turistik yerlerini görmek isteyenler için bu yerler hakkında kapsamlı bilgiler ve fotoğraflara da yine sitemizde yer vermekteyiz. Özellikle Artvin’e turistik gezi amacıyla gelecekler için bu bilgiler oldukça faydalı olacaktır. Bunlar sayesinde Artvin’in tarihi ve doğal güzelliklerini daha yakından tanıyacaksınız.
Bunlar ile beraber sitemizde yer alan forum bölümümüzde özellikle üyelerimizin de rahatlıkla paylaşım yapabilmeleri ve kendi aralarında fikir alışverişinde bulunabilmeleri için kurulmuştur. Forum bölümümüzde Artvin ile ilgili haberler, genel bilgiler, festival ve diğer faaliyetler hakkında her türlü içeriğe sahip olabilirsiniz. Ayrıca üye olarak bunlar hakkında sizlerde yorum yapabilirsiniz. Forum bölümümüzde Artvin ve ilçeleri dışında Karadeniz bölgesi ile ilgili bilgilere, güncel konulara ve daha birçok kategoride içeriğe ulaşabilirsiniz.
Türkiye’nin veya Dünya’nın neresinde olursanız olun; Artvin ile ilgili haberleri takip etmek, Artvin hakkında detaylı bilgilere sahip olmak istiyorsanız sitemize bekleriz. Aynı zamanda sitemizde yer alan Artvin resimleri ve Artvin Videoları ile de Artvin’i kısa bir geziye çıkabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder